|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:57. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 vel 2014 12:54 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Nažalost oni ne mogu pomoći jer je zajebao njihov credit card processor. Slučajno znam kako te stvari idu, vidio sam i trace odbijenih transakcija. Uveli su im dodati "security" tako da se u postupku ne traži od banaka samo autorizacija kartice, nego i autorizacija adrese stanovanja, što je notorna glupost jer pored raznih č ć umlauta i sl, dovoljan je i jedan krivi razmak da ti odbije. Pored toga, naše banke koliko znam ne podržavaju autorizaciju adrese (a i većinom u Europi). I još povrh toga uopće na autorizaciju ni ne stigne adresa koju si upisao u web formu. Dakle, zajeb na više razina. Ja sam probao sa karticama od zabe i pbz bez uspjeha. Zato me čisto zanima da li je nekome možda slučajno prošlo i s kojom (čijom) karticom. Nekako sumnjam da se njima da naganjati sa svojim processorom za ovako malo tržište, nakon kratke prepiske s njim su ponudili da se najavim telefonom i pošaljem neki id prije narudžbe... blah, poslije se više nisu javljali...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 27 vel 2014 20:50 |
|
|
Ajoj koje sam ja sreće... konačno mi stigli uzorci sa smokerainbow i sad tek vidim njesra s karticama... RBA Mastercard je probao tko, tj. isto je u banani? BTW osvrt na 2 probana liquida na evod 1.8 / 3.5-3.8V: Vanilla custard - njesra, vuče na neke odvratne kolače, tipa rožata od vanilije. FA vanilla bourbon je dobitak na lutriji prema ovom. Povremeno udara na zagoreni šećer kaže pasivni parioc Bananas gone nuts - O D L I Č N O, na udah banana na izdah orasi. Okus u ustima ostaje baš na orašaste banane. Ne mogu provjeriti... isparilo odmah  ) Ako bu group buy ovog uzimam 50 ili 100ml 
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 28 vel 2014 00:23 |
|
|
Još 2 testera, setup isti: Cinnamon red hot - užas, sada znam zakaj mi kuhano vino nije prefino kao nekima. Sa parenjem i 33 godine sam skužio da mi je cimer odvratan. Ova tekućina u smeću nakon pranja i ispiranja usta. Ocjena dakle neobjektivna. Hawk sauce - kompleksni okus...slatko bobičasto voće sa nečim svježim kao menta. Podsjeća na neki fini slatki voćni čaj. Kao što je opisano na stranici. Unatoč upozorenju evod je još uvijek čitav 
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 04 ožu 2014 17:39 |
|
|
|
Eto zainatio se i naručio preko telefona i to prolazi. Poslao sam im mailom na support kopiju osobne i prednje strane kreditne kartice, nazvao ih preko skypa (izgleda je besplatni broj jer mi ništa nije skinuo sa računa) i onda je teta s druge strane provjerila što želim naručiti, upisala podatke od kartice (u neki svoj terminal izgleda) i pri tome je pitala i CVC (naravno) i narudžba je prošla. Budući treba poslati sliku kartice i dati CVC pri naručivanju ne bi preporučio to raditi s karticama koje su direktno povezne sa nekim računom, jer nikad se ne zna...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 04 ožu 2014 23:59 |
|
|
|
ni to pametno raditi davati taj broj sa poleđine kartice, nikako
netko nepošten to može zloupotrijebiti i peglati transakcije i autorizacije bez da te pita
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 00:04 |
|
|
|
Samo da prenesem: Plaćanje RBA mastercard na shopu prošlo bez ikakvog prigovora. Čak je ime i prezime sa dijakriticima, kao i adresa. Pod County sam upisao HR već prije...
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 00:44 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Točno, sad radi bez problema
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 09:57 |
|
|
imand je napisao: ni to pametno raditi davati taj broj sa poleđine kartice, nikako
netko nepošten to može zloupotrijebiti i peglati transakcije i autorizacije bez da te pita I inače normalno postoji (većinom vani) taj način kupnje preko telefona/terminala, zato sam napisao da ne treba to raditi sa karticom koja je direktno vezana na račun. Ovako može koliko god hoće zaračunavati na karticu, dobije samo onoliko koliko sam na nju uplatio/odobrio 
Zadnja izmjena: Dalmat; 05 ožu 2014 10:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 09:58 |
|
|
tealc je napisao: Samo da prenesem: Plaćanje RBA mastercard na shopu prošlo bez ikakvog prigovora. Čak je ime i prezime sa dijakriticima, kao i adresa. Pod County sam upisao HR već prije... Vidiš, dobro je znati, meni zaba master nije prolazio. Morati ću još jednom u banci provjeriti što je kod njih točno upisano, sa čćšđ ili kako već.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 09:59 |
|
|
Max_ZG je napisao: Točno, sad radi bez problema Možda je moje masiranje dalo rezultata 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:57. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:57. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |