|
.
Sada je: 02 svi 2026 17:02. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 13:21 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Meni prolazi bez dijakriticnih znakova, doduse nisam tocno na ovom sajtu radio order, ali u 15 godina ni jedan problem. Do njihovog card procesora je...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 16:15 |
|
|
|
Evo sumarizirato testeri sa smokerainbow-a:
Vanilla custard 2 Nekakvi odvratni kolač od vanilije, ali vuče previše na kremu ili jaja. Okus više kao “rožata” od vanilije. Vanilije ima u malim tragovima, povremeni naleti okusa zagorenog šećera. FA vanilia bourbon je premija za ovo
Bananas gone nuts 5+ Odlično, na udah banana, na izdah. U ustima ostaje post-okus po orasima i zadržava se. Ne znam da li mi odgovara banana u pari, ali jednostavno naručujem ovo!
Cinnamon red hot 1 Meni odvratno, ne mogu ni udahnuti od intenziteta cimeta. Uplašio sam se da sam shvatio da mi sa 33 godine nije dobar cimet. Od odvratnog okusa nije pomoglo ni dvostruko pranje i ispiranje ustiju.
Hawk sauce 4 Fini voćni čaj, miks voća sa naletima okusa bobičastog voća i svježine (menta?). Zbilja podsjeća na slatki čaj, možda za notu preslatko i prekompleksno (previše okusa)
Watermelon 3 Okus lubenice sličan pravom. Bio bi odličan da jako volim lubenicu, ovako je samo “za promjenu” pa zato ocjena 3. Tko obožava lubenicu bude mu odlično.
Solar flare 3+ Mentol naranča. Iako ne volim mentol, okus je dobar, sličan tic-tac od naranče. Da volim mentol ocjenio bih više, ovako mi ide u prosjek.
Caramel Apple 3 Ništa posebno. Očekivao sam više karamele i prepoznatljiv okus jabuke, no ova dva okusa kao da su se stopili i ne tvore meni ništa posebno.
Ry4 3 Duhanska aroma, meni nedefinirana i slatka. Prosjek, ali pazite na to da mi duhanske tekućine više ne odgovaraju...
Spring break 4 Tropsko voće sa notama citrusa, ne ističe se ničim ali je fino. Iznad prosjeka ali ništa posebno.
Butterscotch 4 Nostalgično, dobro. Podsjeća na one stare “narančaste” bombone u prozirnoj foliji. Dosta slatko, iznadprosječno i dobro za promjenu.
Morning Vape 5 Kava sa post-okusom amaretta i badema. Isprva možda više podsjeća na kapuccino amaretto, ali poslije do izražaja dolaze note kave i amaretta, kada se pomješaju tvore više okus kao irish coffe koji je meni super. Jedini razlog zakaj neću naručiti je Amaretto radi kojeg pucaju tankovi.
Thug juice 4+ Mentol sa pozadinskim primjesama lubenica i grožđa. Opet, nije mi odlično jer ne volim ni mentol ni lubenicu previše.
Black clove 1 Začinjeni duhan, nekakav duboki začin. Ni duhan, a ni taj začin mi ne odgovaraju.
Tidewater tobacco 3 Duhanski okus sa primjesom mente ili nečeg osvježavajućeg. Ništa exta.
Faux hawk 5 Isto kao hawk sauce, znači kao voćni čaj s time da se ovdje radi o nekakvom tropskom voću pa se tvori nekakvi pacifilk okus. Nije loše, ali notu preslatko i opet kompleksno (previše okusa).
Johnny Chimpo 5+ Banana me kod ovih tekućina oduševila. Ovdje se radi o banani sa primjesom javorovog sirupa, što ispada odlična kombinacija ili mi jednostavno odgovaraju banane u parilici. Naručujem definitivno.
Cinammon roll 5 Kolačići sa cimetom. Pri udahu se osjeća jedna fina nota cimeta, a po izdahu u ustima ostaje okus kolača/rolade. Očekivao sam loš okus temeljen na iskustvu sa odvartnom mi Cinnamon red hot tekućinom, ali ovo je zbilja dobro. Zbog tog lošeg iskustva nema 5+ i nisam siguran da naručujem…
Moo Juice 5+ Opet jedan okus koji oduševljava. Isprva me podsjećao na nešto kremasto. Nakon par minuta parenja dolazi do izražaja da je to mlijeko/vrhnje pri izdahu, a blaga nota jagode pri udahu. Simulira se shake od jagode, s time da jagoda ne dominira nego mlijeko. Meni odlično, naručujem.
Ecto Cooler 4+ Mint sok od naranče. Okus sličan tangerini. Iako ne volim te mente, još najbolji od svih mentola
Demon Energy 4+ Tako, tako. Energetsko piće okus koji mi se sve manje sviđa. Nije ‘grub’ ni kemijski okus kao kod Dekanga. Rum Tobacco 3 Očekivao sam kombinaciju, međutim nekakva neutralna tekućina. Sorry, ali ja ne osjećam ni rum ni duhan. Više neka slatka ‘karamela’.
555 4+ Ovo bi trebala biti duhanska tekućina, ali ja ni tu ne osjećam duhana. Više okus prevaže na javorov sirup.
Cotton candy 5 Iako nisam nikada ni kao klinac bio ‘lud’ za tom šećernom vatom, ništa posebno. Da, podsjeća na šečernu vatu, ali nema tu previše okusa. Fina slatka (ne previše slatka) parljiva tekućina.
Testirano po 0,5ml... ostalo je još par extreme ice i inih mentolnih koje ni neču tako skoro isprobavati, jer mi mente baš i ne pašu :-) Ekipa sa smokerainbow je odlična. Dobio sam jedan free sample Inawera choco mint i par pipeta. Dostava srednje brzine ali preporučam.
Naručeno iz USA slijedeće za 'long term' degustaciju: Cinamon roll, Moo Juice, Bananas Gone Nuts, Johnny Chimpo i dodatno za probu Blue Moo Juice i Caramel Coffe - sve po 15ml. Ako treba javim impresije cijelodnevnih parenja kad stigne :-). Vrijednost tekućina 30usd, shipping 15usd. Napomenuo sam da shipping ne stave na račun, al vidjet ćemo kaj će gospoda u plavom reć...
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 16:22 |
|
|
|
ajde probaj extreme ice, mene zanima jako, al trazim nesto za ciscenje sinusa a ne lagano mentolasto kao što to ima vz recimo ili trenutno što parim mentol fa...mada nisam ni na drugim forumima cuo bas da je tolko jaka...stoji u cartu i dvoumim se
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 05 ožu 2014 19:12 |
|
|
|
Evo jesam i pozalio:
Extreme ice - u kufer... kao da mi je dimnjacar bio. Doslovno Kao sinusan. Neznam kak to neko more pariti. Nakon 10 uvlacenja kao da imam tekuci dusik u ustima...
_________________   Batt.: iStick TC40W | eVic VTC mini | 2 x iPow | Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 11 ožu 2014 20:58 |
|
|
Stigla pošiljka. Poslano 4. iz Wa, stiglo danas (11.) na prag. Svaka čast USPS, naljepnici sa vanjske strane gdje piše sve pa tako i cijena za našu carinu  E sad što je najbolje, zajedno sa poštarinom cijena za 10ml je zaokruženo na više 24kn. Izračun za 6x15ml. Žalosna vijest je da je u Washingtonu na pragu da prođe zakon o 75% poreza na e-cigarete i liquide. To će nažalost obuhvatiti i MBV od 1.7.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 12 ožu 2014 00:13 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Došlo i meni, istim avionom izgleda. +15 ml freebie tekućine, valjda zato jer su me zamajavali sa plaćanjem 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
tealc
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 16 ožu 2014 11:54 |
|
|
Dalmat je napisao: Došlo i meni, istim avionom izgleda. +15 ml freebie tekućine, valjda zato jer su me zamajavali sa plaćanjem  Jesi ti dobil freebie sample? Ja nisam. Sad ili više ne šalju ili nama ne šalju radi carine odnosno ja nemam sreće :-)
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Mt Baker Vapor Postano: 16 ožu 2014 15:23 |
|
|
|
meni su rekali da van USA ne šalju freebie
|
|
 |
|
 |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 16 ožu 2014 16:02 |
|
|
|
Ne salju radi carine,barem tako pise na njihovom site-u. U biti salju samo u Ameriku freebie.
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 16 ožu 2014 16:04 |
|
|
|
Kaj njih brine nasa carina? Losa im je to logika
|
 |
Sada je: 02 svi 2026 17:02. | Zadnji put si ovdje bio: 02 svi 2026 17:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |