Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Mt Baker Vapor

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Mt Baker Vapor
 Post Postano: 31 ožu 2014 12:11 

tealc je napisao:
MilliVanili je napisao:
Samo da se pohvalim da su tekućine stigle. Nažalost, pošiljka je došla u potpunosti ispravna tako da nisam dobio nikakvu besplatnu tekućinu... :blje:

E koje si sreće imao. Igleda da su naše pošiljke stigle istim avionom. Ja naručio na St. Patricks akciji (17.). I kaj je najljepše još mi nije stiglo... valjda se našim poštarima nije dalo u subotu razvoziti...krivi tajming sam imal.
Prošli put stiglo u 6 dana. Dobro kaj imam rezerve.

Ja isto naručio na taj dan jer su imali neki dodatni popust. Za sad probao Hawk Sauce koji je čisto solidan iako malo pre sladak za moj ukus tako da mi nije ADV. Trenutno parim Moo Juice i moram reči da je fenomenalan. Kolega forumaš je dovoljno dobro opisao okus tekučina tako da neć ponavljati već napisano ali moram naglasiti kako je TH kod Moo Juice-a puno jači nego kod kod prethodne navedene kod istog setupa. Micro coil na 1.7 i vatom.

Nadam se da će ti uskoro stići tekučine pa napiši crticu dvije o njima ako ti se bude dalo :plus:

SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,
KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 ožu 2014 15:10 

MilliVanili je napisao:
Ja isto naručio na taj dan jer su imali neki dodatni popust. Za sad probao Hawk Sauce koji je čisto solidan iako malo pre sladak za moj ukus tako da mi nije ADV. Trenutno parim Moo Juice i moram reči da je fenomenalan. Kolega forumaš je dovoljno dobro opisao okus tekučina tako da neć ponavljati već napisano ali moram naglasiti kako je TH kod Moo Juice-a puno jači nego kod kod prethodne navedene kod istog setupa. Micro coil na 1.7 i vatom.

Nadam se da će ti uskoro stići tekučine pa napiši crticu dvije o njima ako ti se bude dalo :plus:

Meni je hawk bio prekompleksan i isto tako preslatki. Općenito MBV vuče na slatko.
Moo Juice svakako, on mi je ADV, kao i Cinammon roll, Bananas gone nuts, Johhny Chimpo, Blue Moo... :-). E taj posljednji probaj isto... slični su samo su tu borovnice u igri.

Tekućine stigle danas. Taman sam jučer napunil sve tankove tak da bu za koji dan tek proba... Od novoga imam Vanilla cup cake i Berry treat.

Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 12:27 

http://i.imgur.com/UktDAJF.jpg

Danas su mi stigle tekućine. Prvi put isprobavam MBV i zasad mi se jako sviđa. Thug juice sam prvu natočio i super mi je. Inače www.cloudhousevapor.com je baziran u Francuskoj i uvozi američke tekućine, pa ako kome ne igra ulogu dat malo više novaca i ne zezati se sa pdv-om i carinom, nek izvoli. Ja ću sigurno naručiti od njih, čim ovo isparim. Inače je poslano u čet i već u pon je bilo u sandučiću.

Sad se dvoumim koju da probam sljedeću. :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 svi 2014 22:55 

Evo malo popusta 10% na sve kod njih-vaporjoes

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 svi 2014 23:54 

Evo da se i ja uključim s dojmovima. Uzeo sam sampler pack 5x20 ml MBV od cloudhousevapor-a. Kolko sam shvatio,čovjek miksa po originalnoj recepturi, znači nisu gotove tekućine iz US. Sazrijevanje u ultrasonic mikseru..hm meni se čini da moje i nisu došle nešto posebno zrele. Inače,usluga je na nivou. Došlo iz Francuske za par dana. Na računu je bila i rukom pisana zahvala na kupovini od vlasnika, dodao je i 10ml gratis,tak da..svaka čast.
A tekućine..pa kolko para tolko muzike valjda..za sad,nisam nešto oduševljen. Uzeo sam Butterscotch Tobacco, Faux Hawk, Thug Juice, Coumarin Pipe i Sticky Bun. Sve 12 mg, 80%VG, flavor shot +1. Nisam još sve probao,trenutno sam na luli. Nije loše,slatkasti duhan,možda malo i previše. Niš posebno.
Butterscotch me iznenadio..neugodno. Za mene - neparljivo. Slatko,masno,malo alkohola u pozadini..definitivno nije po mom ukusu. Voćne ostavljam da još malo odstoje,da se ne razočaram.
Sve u svemu odlična, "prijateljska" usluga, prihvatljive cijene, a tekućine tak-tak..možda sam krivo birao.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 12:24 

Od onog što sam ja naručio od MBV moram priznati da sam jako razočaran. Uzeo sam od njih nekoliko različitih aroma i sve su više manje bili njihovi bestselleri. Sve tekućine su aromom, bar za moj ukus, pre intenzivne iako ne nužno lošeg okusa ali definitvno preintenzivne. Onome kome to paše i voli trebale bi biti po ukusu. I baš kako sioux kaže: kolko para tolko muzike. Možda su cijenom i više nego povoljne ali ja ću radije dati par kuna više kako bih pario tekućinu koja mi u potpunosti odgovara.

SX Mini M Class;eVic Mini;Cana30silver;SVD;ZNA50;Nemesis,Astro,
KayfunV4;Russian91%,TaifunGT(ft);Subtank Mini;Mutation X V2(cl)

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 21:32 

Stigle 3-4 pošiljke od CHV-a, MBV uglavnom nesto Covala i Indiga isto...
Probao za sada Cinnamon Roll, solidna tekucina, sve bolja i bolja sto vise parim.

Dobih brdo RY4 od MBV-a i ostao zapanjen koliko je loš :) Nema veze sa RY4 okusom a probao ih barem 15-20 do sada i ovo je ubjedljivo najgori. Treba nekom 250 ml ? :) Mozda steepanjem se popravi ali nekako sumnjam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 vel 2015 21:11 

Stiglo par juiceva. Svi su dobri! Morning vape i moo juice su medju favoritima :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 21 ožu 2015 15:29 

Koje koncentracije aroma ste stavljali?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 ožu 2015 17:40 

Na MBV je duhanske tekućine obično uputno zaobilaziti ;)

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

[ 113 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Početna » Liquid » Mt Baker Vapor

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club