Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Mt Baker Vapor

[ 113 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Mt Baker Vapor
 Post Postano: 09 pro 2013 00:15 

Mt Baker Vapor – mali uvod

Jedan od novijih proizvođača e-tekućina u SAD-u, definitivno najjeftiniji što je u samim počecima izazivalo sumnju u kvalitetu proizvoda ali brzo opovrgnuto u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i munjevitim shippingom po čemu su poznati.
Mali obiteljski posao miješanja i dijeljenja prijateljima i poznanicima polako prerasta u ono što su danas a to je da su, bar u SAD-u, najprodavanija e-tekućina (upravo zahvaljujući cijeni).
Ugledni vaperski e-magazin „Spinfuel“ do sada je napravio tri recenzije Mt Baker tekućina što je rijetkost i mislim da su među rijetkima koji imaju više recenzija jer u moru proizvođača Spinfuel se rijetko vraća na već recenzirane proizvođače.
Da se ovo ne bi pretvorilo u roman, a na dobrom je putu, na nagovor kolegice vaperice @smo napisati ću kratki osvrt na tekućine što sam do sada probao. Napomena da su okusi subjektivni, od osobe do osobe tako da ....... i da, sve tekućine su 20/80 PG/VG 12 mg nic osim jedne koju ću posebno napomenuti.

Cinnamon Roll
Moj favorit br.1 – ono što me oduševilo je što su osim cimeta pogodili okus kolača. Najzanimljivije od svega cimet mi nije drag upravo zbog aromatičnosti. TH odličan, aroma pogođena i dobro izbalansirana. Može se pariti odmah iz paketa.
East Coast Tobacco
Vrlo dobar, mekan, profinjen. Kompleksna aroma, koji put kao da osjetim naznaku čokolade. TH malo slabiji. Napomena – mora odležati minimalno mjesec dana. Kada sam ga tek dobio zamalo da 50 ml nije završilo u WC školjku. Nakon toga – totalni preokret.
Ecto Cooler
Favorit br. 2 – tangerina sa mrvicu mente. Vrhunska kombinacija, jedna od rijetkih tekućina što bi mogao pariti po cijeli dan i tako danima. TH odličan. Može se pariti odmah. Ameri kažu „all day vape“. Smo se oduševila s ovim juiceom.
Solar Flare
Skoro identičan Ecto Colleru osim što je ovdje mrvica mentola. Ono što najbliže opisalo ove dvije aroma - narančasti TIC-TAC.
Hawk Sauce
Favorit br. 3. Borovnica, lagani mentol, skoro neprimjetan. Nešto odlično, kombinacija kiselo-slatko. Miris vrhunski, kao da je netko upravo skuhao voćni čaj. TH odličan.
Coumarin Pipe
Duhan za lulu, nekakav začin, možda klinčić. Jaka, „muška“ duhanska aroma. TH izvrstan. Ne mogu parit cijeli dan, izgrize mi grlo kao brus papir. Vrhunski miris.
Freckled Lemonade
Limunada sa naznakom jagode koja je skoro neprimjetna. Jedina tekućina sa 18 mg nic - mislio limunada pa će biti lagano. odlično, TH vrhunski. Pariti se može po cijeli dan.
Get Razzled
Milkshake od maline. Sladak, miriše fantastično. TH slab.
Sticky Bun
Nešto slično cinnamon rollu uz dodatak javorovog sirupa što ga, po meni, čini preslatkim. Nije mi sjelo ali se da pariti.
Caramel Coffee
Jak, dominantan, ako se miješa s nečim preuzima aromu skroz. Doslovno je dovoljno par kapi da preuzme. Odličan TH, jedna od boljih kava.
555
Ufffffff, napravio grešku i probao odmah. Kao da sam uronio glavu u vreću mljevenih lješnjaka. Još čekam.........
Pineapple Upsidedown Cake
Mekano, ne previše slatko kako sam mislio. TH ne postoji. Stepenicu više od parljivog.
Thug Juice
Grožđe, lubenica, mentolizirano jako. TH odličan. Uvijek rasprodan, lutrija za uhvatiti. Dobar .....onako.
Moo Juice
Jagode sa šlagom. Osjetiš jagodu a onda osjetiš kao da si stavio u usta veliku žlicu Ledo šlaga. Slatko, miriše za poludit. TH slab.

Zadnja izmjena: brnistra; 09 pro 2013 00:36; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mt Baker Vapor
 Post Postano: 09 pro 2013 00:21 

Fala! :plus:
super mi je i taj thug juice, ovog moo juicea isto nisi sad imao?
jel sam i Get Razzled probala? i to mi se svidilo!

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 00:23 

Moo juice nestalo, pometeno. Hawk dolazi slijedeći put.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 02:19 

može adresa odakle se to nabavlja?

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 12:49 
Veliki Cezar splitske podružnice

brnistra je napisao:
Mt Baker Vapor – mali uvod

Jedan od novijih proizvođača e-tekućina u SAD-u, definitivno najjeftiniji što je u samim počecima izazivalo sumnju u kvalitetu proizvoda ali brzo opovrgnuto u kombinaciji sa vrhunskom uslugom i munjevitim shippingom po čemu su poznati.
Mali obiteljski posao miješanja i dijeljenja prijateljima i poznanicima polako prerasta u ono što su danas a to je da su, bar u SAD-u, najprodavanija e-tekućina (upravo zahvaljujući cijeni).
Ugledni vaperski e-magazin „Spinfuel“ do sada je napravio tri recenzije Mt Baker tekućina što je rijetkost i mislim da su među rijetkima koji imaju više recenzija jer u moru proizvođača Spinfuel se rijetko vraća na već recenzirane proizvođače.
Da se ovo ne bi pretvorilo u roman, a na dobrom je putu, na nagovor kolegice vaperice @smo napisati ću kratki osvrt na tekućine što sam do sada probao. Napomena da su okusi subjektivni, od osobe do osobe tako da ....... i da, sve tekućine su 20/80 PG/VG 12 mg nic osim jedne koju ću posebno napomenuti.

Cinnamon Roll
Moj favorit br.1 – ono što me oduševilo je što su osim cimeta pogodili okus kolača. Najzanimljivije od svega cimet mi nije drag upravo zbog aromatičnosti. TH odličan, aroma pogođena i dobro izbalansirana. Može se pariti odmah iz paketa.
East Coast Tobacco
Vrlo dobar, mekan, profinjen. Kompleksna aroma, koji put kao da osjetim naznaku čokolade. TH malo slabiji. Napomena – mora odležati minimalno mjesec dana. Kada sam ga tek dobio zamalo da 50 ml nije završilo u WC školjku. Nakon toga – totalni preokret.
Ecto Cooler
Favorit br. 2 – tangerina sa mrvicu mente. Vrhunska kombinacija, jedna od rijetkih tekućina što bi mogao pariti po cijeli dan i tako danima. TH odličan. Može se pariti odmah. Ameri kažu „all day vape“. Smo se oduševila s ovim juiceom.
Solar Flare
Skoro identičan Ecto Colleru osim što je ovdje mrvica mentola. Ono što najbliže opisalo ove dvije aroma - narančasti TIC-TAC.
Hawk Sauce
Favorit br. 3. Borovnica, lagani mentol, skoro neprimjetan. Nešto odlično, kombinacija kiselo-slatko. Miris vrhunski, kao da je netko upravo skuhao voćni čaj. TH odličan.
Coumarin Pipe
Duhan za lulu, nekakav začin, možda klinčić. Jaka, „muška“ duhanska aroma. TH izvrstan. Ne mogu parit cijeli dan, izgrize mi grlo kao brus papir. Vrhunski miris.
Freckled Lemonade
Limunada sa naznakom jagode koja je skoro neprimjetna. Jedina tekućina sa 18 mg nic - mislio limunada pa će biti lagano. odlično, TH vrhunski. Pariti se može po cijeli dan.
Get Razzled
Milkshake od maline. Sladak, miriše fantastično. TH slab.
Sticky Bun
Nešto slično cinnamon rollu uz dodatak javorovog sirupa što ga, po meni, čini preslatkim. Nije mi sjelo ali se da pariti.
Caramel Coffee
Jak, dominantan, ako se miješa s nečim preuzima aromu skroz. Doslovno je dovoljno par kapi da preuzme. Odličan TH, jedna od boljih kava.
555
Ufffffff, napravio grešku i probao odmah. Kao da sam uronio glavu u vreću mljevenih lješnjaka. Još čekam.........
Pineapple Upsidedown Cake
Mekano, ne previše slatko kako sam mislio. TH ne postoji. Stepenicu više od parljivog.
Thug Juice
Grožđe, lubenica, mentolizirano jako. TH odličan. Uvijek rasprodan, lutrija za uhvatiti. Dobar .....onako.
Moo Juice
Jagode sa šlagom. Osjetiš jagodu a onda osjetiš kao da si stavio u usta veliku žlicu Ledo šlaga. Slatko, miriše za poludit. TH slab.

Svaka čast na trudu i recenzijama :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 14:40 

sopta12345 je napisao:
Svaka čast na trudu i recenzijama :plus:

My pleasure, chief :zu:

Vidio sam da ih nema (Mt Baker) na forumu pa sam se malo zaigrao. Šteta je ne probati, bar po meni.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 15:03 
Veliki Cezar splitske podružnice

davors je napisao:

http://www.mtbakervapor.com/

trenutno se sele u texas pa sačekaj :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 15:26 

davors je napisao:

http://www.mtbakervapor.com/

Stranica je trenutno "down for maintenance", sele dućan na drugu lokaciju.

Mali nastavak, dok ne proradi stranica. U ponudi imaju preko 230 vrsta aroma, specijalitet su im voćne i "pekarske" arome. Mogu se naručiti bočice od 15 ml (4,99$), 30 ml (7,49 $) i 50 ml (10,99 $). Imaju i "signature" tekućine koje su za 1$ skuplje.
Nikotin i omjer PG/VG također se biraju po želji. Nikotin u ponudi je 0, 6, 12, 18, 24 i 36 mg.
Što se tiče omjera PG/VG - “House” blend je 80% PG 20% VG, ali u ponudi je još 100% PG, 100% VG, 65/35, 50/50, 20/80 PG/VG i VG 70%, destilirana voda 30%.
Dodatna zanimljivost je extra flavoring shots, može se naručiti dodatne kapi arome po bočici, max do 5 kapi. Extra kap je 0,25 c svaka. Do sada nisam koristio ovu opciju jer nije bilo potrebe ali sto ljudi sto ćudi. Do sada svaka moja narudžba došla je u roku od 10-11 dana. Za sve koji misle naručivati pored kodova za popust koji se mogu naći na internetu postoji kod koji svaki kupac dobije u pošiljci na visitki je "vaporfrombaker" koji daje dodatnih 10% sniženu cijenu na ukupnu narudžbu.

Linkovi recenzija Mt Baker tekućina koje je radio e-magazin "Spinfuel" za ubijanje dosade :la:

http://content.spinfuel.com/mt-baker-vapor-eliquid-review/
http://content.spinfuel.com/eliquid-flavors-from-mt-baker-vapor/
http://content.spinfuel.com/e-liquid-review-mt-baker-vapor/

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 17:46 

:dobar: bome, super si to odradio!

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 pro 2013 17:49 

smo je napisao:
:dobar: bome, super si to odradio!