|
.
Sada je: 22 lip 2026 21:11. | Zadnji put si ovdje bio: 22 lip 2026 21:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
flux
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 23:21 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Majka je napisao: Prodajem maslinovo ulje po 80 KN(domace) jeftin si pun kurac 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 23:33 |
|
|
damirdjg je napisao: Malo smo zabrijali na covjekovom oglasu ,daj kinta otvori temu "Ja imam provari i bas sam si vazan " da se posteno posvadamo  To je isto kao i onaj sa imeovim proizvodima ,elitni vaperi  glupa tema za razgovor/raspravu ..ili kaj vec svaka roba ima svoga kupca. Zapeli ste na Provari i GG, ak smatraš da je Provari smece i da je Lambo zakon to je tvoje mišljenje i imas pravo na njega ali pljuvati po necemu jer je skuplje od tvoga mislim da nema razloga. Ideja i vrijeme ulozeno u razvoj pojedinog proizvoda su novac a to ljudi ne razumiju...jednostavno je cekati da kinez kopira i proda za kikiriki....dok sam ne probaš proizvesti nešto to neces razumjeti. A komentari na oglase ...."buraz to ti je skupo, ja za to zemem šleper kineza" , mislim da stvarno ne treba komentirati.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 08 svi 2013 23:52 |
|
|
mravak je napisao: damirdjg je napisao: Malo smo zabrijali na covjekovom oglasu ,daj kinta otvori temu "Ja imam provari i bas sam si vazan " da se posteno posvadamo  To je isto kao i onaj sa imeovim proizvodima ,elitni vaperi  glupa tema za razgovor/raspravu ..ili kaj vec svaka roba ima svoga kupca. Zapeli ste na Provari i GG, ak smatraš da je Provari smece i da je Lambo zakon to je tvoje mišljenje i imas pravo na njega ali pljuvati po necemu jer je skuplje od tvoga mislim da nema razloga. Ideja i vrijeme ulozeno u razvoj pojedinog proizvoda su novac a to ljudi ne razumiju...jednostavno je cekati da kinez kopira i proda za kikiriki....dok sam ne probaš proizvesti nešto to neces razumjeti. A komentari na oglase ...."buraz to ti je skupo, ja za to zemem šleper kineza" , mislim da stvarno ne treba komentirati. Nije stvar u lambu ja vec jedno vrijeme koristim bolt i neki e power nego pametovanju takvih koji tvrde da znaju sto je prava stvar. To je odlicno jer toliko kosta a objasnjenja nema,uz to prodaje ga ...a najbolji je. Samo trazim da objasni sto je natrkeljao...
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 09 svi 2013 00:09 |
|
|
Majka je napisao: Prodajem maslinovo ulje po 80 KN(domace) Jel ovo s šipingom ili bez ?
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Trkeljanja o cijenama MOD-a Postano: 09 svi 2013 00:10 |
|
|
imas na jubito test od pbusarda gdje prica o njegovoj elektronici i usporedjuje sa ostalima... i ako su nekome bitne takve stvari bude si uzeo Provarija.....ako ne, bu si zel nekaj drugo eVic ...vamo ..tamo  i da....jos jedna stvar, jefini modovi u puno slucajeva pokvare, zblesiraju , izližu, raspadnu...itd , za Provarija nisam puno puta cuo da nekaj ne štima. ja sam tak i tak na mehanici pa me takve stvari ne zanimaju. imam dva RBA attYa koja koristim i ne treba mi vise.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Argon
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 17 tra 2014 12:55 |
|
|
mravak je napisao: damirdjg je napisao: Malo smo zabrijali na covjekovom oglasu ,daj kinta otvori temu "Ja imam provari i bas sam si vazan " da se posteno posvadamo  To je isto kao i onaj sa imeovim proizvodima ,elitni vaperi  glupa tema za razgovor/raspravu ..ili kaj vec svaka roba ima svoga kupca. Zapeli ste na Provari i GG, ak smatraš da je Provari smece i da je Lambo zakon to je tvoje mišljenje i imas pravo na njega ali pljuvati po necemu jer je skuplje od tvoga mislim da nema razloga. Ideja i vrijeme ulozeno u razvoj pojedinog proizvoda su novac a to ljudi ne razumiju...jednostavno je cekati da kinez kopira i proda za kikiriki....dok sam ne probaš proizvesti nešto to neces razumjeti. A komentari na oglase ...."buraz to ti je skupo, ja za to zemem šleper kineza" , mislim da stvarno ne treba komentirati. Jebe mi se za uloženo vrijeme i razvoj proizvodjaća , piše li na njemu svoemesto ili provari, ta šminka pari kao vamo i bilo što drugo. Vamo se pokvari, baciš ga i imaš pravo na još 10 komada za cijenu neke šminke koju nosiš da drugi vide i kažu ej vidi Provari.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: P:ProVari V2 - Satin Black-Red LED+Pila IBC Lithium Char Postano: 17 tra 2014 21:05 |
|
|
Argon je napisao: Jebe mi se za uloženo vrijeme i razvoj proizvodjaća , piše li na njemu svoemesto ili provari, ta šminka pari kao vamo i bilo što drugo. Vamo se pokvari, baciš ga i imaš pravo na još 10 komada za cijenu neke šminke koju nosiš da drugi vide i kažu ej vidi Provari. prvu konstataciju necu ni komentirati, .... a ostalo moze dobiti samo jedan odgovor
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Trkeljanja o cijenama MOD-a Postano: 17 tra 2014 22:58 |
|
|
mravak je napisao: prvu konstataciju necu ni komentirati, ....
a ostalo moze dobiti samo jedan odgovor
LOL, bravo mravak  Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Trkeljanja o cijenama MOD-a Postano: 18 tra 2014 08:38 |
|
|
LOL, bravo mravak  Sent from my iPhone[/quote] Sifra je "imate li vazelina " 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 lip 2026 21:11. | Zadnji put si ovdje bio: 22 lip 2026 21:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 64 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |