| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 20 stu 2012 11:12 |
|
|
Opet sa malo chatao sa njima,kazem da neki od ostalih sajtova rade sasvim normalno i da ne maltretiraju narod nego da malo ubrzaju to njihovo status-kvo stanje... Evo dio razgovora: Message:
hi, thanks for your asking! We may reuse China airmail in early Dec if china airmail can get back to normal by then. If no, we will get China airmail back in Feb 2013.
regards!Message:
mmm...OK than..
One more question, May I order something without e-juice and batteries?
...because you tell us that e-juice and batteries is the problem for chinese airmail,what about other things?
After your answer (I already know what it gonna be) I'll tell you something you already know about "your NEW shipping policy"  Nakon par dana.... Message:
PLEASE HC,ANSWER MY FUCKING QUESTION !!!
THANK YOU !!!Onda slijedi totalno ignorantski odgovor u stilu: Message:
hi, sorry for later repsonse! but now there is a big problem with china airmail. please try to understand it is not that we don't want to offer airmail. regards!
Please do not miss out Thanksgiving Sale....onda mala provokacija,kazem da sam "narucio" sa nekog kineskog sajta i da je paket stigao bez problema,da su puno clanova nekog foruma narucivali i da im posiljke stizu najnormalnije kao i pre...itd,itd. Message:
Dear igor, you got your orders from other sites without delay with china airmail. but it is true,many airmail orders from us were greatly delayed. which really brought a bad experience to our customers hen they shop with us. After evaluating,we feel it is too risky to make airmail available right now. because we don't hope to see our customers waiting quite a long time. when we are sure airmail here is normalized,we will make it avialable. Sincerely sorry for the inconvenience! also,hope you can understand us. regards!
Please do not miss out Thanksgiving Sale. Bez razlike sto nemogu da narucim odlucio sam da ubrzam i slucajno ne propustim ovaj njihov "Thanksgiving Sale".... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 20 stu 2012 11:34 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sad mogu samo nagadjati da je sve to zbog guzvi koje se javljaju u predbozicno vrijeme na china postu. Makar lani i nisu posiljke kasnile kao prijasnjih godina. Bit ce da se radi oko ugovora, dolar - dva nize cijene i slicnih pizdarija. A boli kita china post za jedan HC. HC ima izbor drugih postanskih sluzbi ali tu je opet rijec o dolar ili dva. U svakom slucaju HC pusi na ovim prostorima jer ce se kupci prikloniti drugim ducanima. Kupca lako dobijes ali ga jos lakse izgubis. A kad jednom ode tesko se vraca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 20 stu 2012 21:06 |
|
|
Ma ja sam isto prekrižio HC i počeo naručivati od drugih kineza, čak jeftinije i brže stigne. Ali imam problemčić. Nemogu nigdje naći Joyetech 18650 eGo T Upgrade Battery Mod (Only Body) (15 $) http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8192Imao sam dugo ovaj jednostavni mod koji me dobro služio ali je počeo rikavat (tipka nekad pali nekad ne) pa sam si htio kupiti novi ali svugdje se nudi stara verzija moda (sa bjelom tipkom, kakav i imam) ovaj novi ima lijepu crnu tipku. Jedini sam našao na HC takav. Ako tko nađe dotočni mod na nekoj drugoj stranici osim HC molim da mi pošalje link. Unaprijed hvala.
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 20 stu 2012 22:28 |
|
|
Svi reselleri imaju problem sa kineskim Airmailom. Samo oni koji su blizu granice(npr Šenžen - Hong Kong) mogu to da prespoje prebacivanjem preko grane pa slanjem drugim Airmailom. Neki iz unutrašnjosti imaju problem i sa DHL-om(npr ponekad blokiraju slanje tečnosti, što se do sada nikada nije dešavalo). @oli poruči sa http://www.heaven-gifts.com, ali ćeš se i tu načekati ako budeš išao Airmailom.
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
oki01
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 20 stu 2012 22:35 |
|
|
oli je napisao: Ma ja sam isto prekrižio HC i počeo naručivati od drugih kineza, čak jeftinije i brže stigne. Ali imam problemčić. Nemogu nigdje naći Joyetech 18650 eGo T Upgrade Battery Mod (Only Body) (15 $) http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=8192Imao sam dugo ovaj jednostavni mod koji me dobro služio ali je počeo rikavat (tipka nekad pali nekad ne) pa sam si htio kupiti novi ali svugdje se nudi stara verzija moda (sa bjelom tipkom, kakav i imam) ovaj novi ima lijepu crnu tipku. Jedini sam našao na HC takav. Ako tko nađe dotočni mod na nekoj drugoj stranici osim HC molim da mi pošalje link. Unaprijed hvala. Imaš ga na china sellsu, 27$ ali ti je i free shiping. Sent from my Yugo 45
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 03 pro 2012 09:26 |
|
|
|
pozdrav ekipi ! Vidim da su skinuli sa HC upozorenje za prestanak slanja običnom poštom. Da li se sve vratilo u normalu kao prije komunjarskog zasjedanja ili još uvjek ne prolazi obična pošta ? Jel zna netko ?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 03 pro 2012 09:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Ne prolazi jos uvijek obicna posta.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 03 pro 2012 09:40 |
|
|
|
Nece,jutros probao
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 03 pro 2012 09:53 |
|
|
I evo,upravo sam dobio odgovor na tvoje i moje pitanje... hi, terribly sorry! at that time,we really planned to get it back. later,we have received some orders,which were returned by china customs suddenly. so we had to change our mind. please refer to this page and get details.
regards!
Any questions, please feel free to let us know. We are always here to offer help.
Best regardsLink na ECF u vezi ovoga: http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ ... rmail.html
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: healthcabin Postano: 06 pro 2012 09:37 |
|
|
IDE KINEZ LIVADI.COM....JA GA GANJAM SIKIRI.COM.... 
|
 |