| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 17:09 |
|
|
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 17:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
E to Karo  Sad mogu u nabavu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 17:32 |
|
|
Kinta je napisao: E to Karo  Sad mogu u nabavu. Hahaha,zato sam i odmah stavio bolja vina.... Onda obavezno probaj i ovo: Vinarija "Stobi" - "Muscat Ottonel"- "Chardonnay" ...vino koje je dobilo srebrnu medalju u 19-tom francuskom takmicenju "Chardonnay du Monde" najboljih chardonnay vina u svijetu !!! http://www.chateaudesravatys.com/ 
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 21:03 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Do sada sam probala samo od Tikvesa dvije vrste,Tga za jug i ...jebiga nemrem se sjetit...a-ha krtošija.Ovu prvu tamanimo nas četri frendice kad imamo babinjak na mom ranču.Uz škampe i jaaaaako nam je fino 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 22:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sanja  Ma i loz ulje ima jako lijepu boju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 18 srp 2012 22:49 |
|
|
ma kaj ti to pričaš Panoljubec 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 19 srp 2012 09:27 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
najbolje vino je  , a tuga za jug  je sranje koje piju ovi iz ćenife. preporuka je ovo, ako moš nabavit  , usput i pogledaš seriju Drži se Kinta provjerene pijače 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 19 srp 2012 09:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: Do sada sam probala samo od Tikvesa dvije vrste,Tga za jug i ...jebiga nemrem se sjetit...a-ha krtošija.Ovu prvu tamanimo nas četri frendice kad imamo babinjak na mom ranču.Uz škampe i jaaaaako nam je fino  Ajmo onda ispocetka. Da slazem babinjak pozvao bi ih na sir i vino. Kod sira treba izbjeci kupovinu konzumove plastike i treba nabaviti 5-6 domacih sireva. Narezati u tanjur pokapan maslinovim uljem s par maslina za ukras. Jednu vrstu sira posipati s malo bibera, drugu crvenom paprikom, trecu sitno kosanim cesnjakom ... pijanke tak nemaju pojma o cemu se radi. Sireve servirati redom svaki sa svojim vinom. OK neka bude prvo kratosija, pa tga za jug, pa cuvee. Zatim slijede dvije vrste jeftinog plavca malog i zavrsava se s vrancem. Jes da vranac u rvata danas pije samo Šeks, al nema veze. Takvog babinjaka ce se dugo sjecati ... ili mozda nece? 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 19 srp 2012 13:05 |
|
|
Sjećamo se mi svakog babinjaka bez obzira na popijene količine  A vinčeko nam je za pristojnu cijenu čist ..pristojno 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Makedonska vina Postano: 19 srp 2012 15:33 |
|
|
|
Imas puno kvalitetnija vina (a ne puno skuplja) od T'ga za jug i Kratosije Sanja....
Bar kod nas,e sad....nisam siguran ali mislim da dosta kvalitetnih vina idu i kod vas u HR.
|
 |