Ah, konačno netko tko mene može poslat po šibice! Samo što nisi napisao odakle si pa ne znam kuda ih donijeti!
Tvoja usporedba s "bivšim" alkićima navela me na razmišljanje: Svojevremeno, u vrijeme dok su još prave Titove štafete i stari Hudolin bludili ovim svijetom, radio sam par godina u svojstvu terapeuta u nekoliko klubova liječenih alkoholičara. Moje iskustvo su da kod "suhih alkoholičara" mahom ostaju stanoviti trajni poremećaji osobnosti te u psihološkom smislu skoro i ne dolazi do promjene u odnosu na "mokru" fazu. Kod bivših pušača ta su karakteristike mnogo suptilnije, kod paritelja, gotovo nisu zamjetne. Čini se da parilica skoro asvršeno kompenzira duhanska sredstva ovisnosti. Barem je moje osobno iskustvo baš takvo. Parim nepuna četiri mjeseca, a apstinencijski sindrom u odnosu na duhanske proizvode gotovo da nisam ni osjetio. Stoga ovo veselo društvo ničim i ne podsjeća na asocijaciju za samopomoć bivšim ovisnicima. Okrenuti smo sadašnjosti i uživanju u parenju te razmjeni iskustava i informacija vezanih uz našu očitu, nevostvorenu ovisnost o parenju!
Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7