Prvo pozdrav svima,
Prije par dana me ćopila, a onda nisam ni znao kak se to zove, želja za parenjem!
Kolko sam stranica, formu, oglasa, članaka i blogova pregledao to je između mog laptopa i mene. Znam ja a zna i on da je patilo moje gledanje NCIS-a, kao i praćenje SNP u Brazilu. Kaj sam dobio iz svega toga - masivnu glavobolju. Iz tog razloga evo me tu gdje ću duboko se nadam i ostati da vas iskusnjare zamolim za pomoć.
Dijagnoza je ovakva. Ja dimim ovo kaj se naziva analognom

već hmmm .... icooo 16 godina

!! Sad se osjećam staro.Nedavno su se u mom životu dogodile predivne i ogromne promjene. Postao sam otac. Jasno doma nisam zapalio već duuuugo a ak uzmem u obzir da svom klincu želim bit uzor dogovorio sam se sam sa sobom da je vrijeme da se ostavim analognih

(srry al predobar mi je naziv) iz zdravstveno/odgojno/financijskih razloga.
Prva pljuga ikad je bila črni Davidoff, nakon čega je usljedilo prešaltavnje ma zericu slabiju crvenu Mašu (financijski razlozi) a zadnjih pa brat bratu minimum 5 let crveni Lucky je ono kaj dimim. Potrošnja je sa standardne kutije na dan smanjena na ajde da budem iskren oko pola kutije odnosno recimo 12 pljugi dnevno.
Zanima me nekakav set u stilu vaših preporuka odnosno 2 baterije, punjač, clearomizer(jel to onaj "vrh") i tekućina. Ono kaj se sada ovaj čas bitno je da cifra tog nekakvog start paketa bude u granicama recimo 300 do maks 500 kn i da mi netko može reć/prodat/uputit na tekućinu koja bu za start bila najsličnija moguće gore navedenim markama analognih. Zanime me po mogućnosti da to bude dobavljivo još danas jer bi fakat htio počet što prije.
Nadam se da bu se našlo preko nekoliko dobrih duša da kažu jednu dvije na ovu temu i unaprijed se zahvaljujem.