| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 23 stu 2011 22:52 |
|
|
Kinta je napisao: Jurcic se zelio slikati. Mourinho nije imao sanse ...  Da svi njegovi igrači imaju zube kao on,rezultat bi bio 2:6 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 24 stu 2011 10:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
6A, kaj serete, pa diname je prvi dobio pristupne fndove od EU
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 24 stu 2011 21:09 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Eto,buraz mi je bio na tekmi,i uopće mu nije žal.Uglavnom,atmosfera je bila odlična,niko se nije ljutio zbog golova,a kad su pala naša dva,urnebes! Poslije mu je taksist reko,pa vi ste u ligi nakon 12?godina i dali ste Realu 2 gola,super! Inače bio je oduševljen stadionom/a prošo ih je podosta,nijeBBB/,uzeo je i kartu za razgledavanje,tako da je ujutro i to obavio zajedno sa još valjda tisuću ljudi koji tako plate i bio u svakom kutku stadiona.Impresioniran! Poslije su išli u grad na cugu,slavilo se ipak i promotori ispred kafića mame ljude na cugu.Prva besplatna,druga 50 posto,treća normalna.Naši popili prvu i van i vele."Koji je ovom qurac kaj misli da smo vesla sisali!I u drugi kafić po prvu besplatnu Još je ispričao kako je u avionu bila zgodna stjuardesa koju je neki tip iz jednog društva zvao i pital ju kak se veli "Vista ga u usta ili asta la vista?/zamisli kretena/ Asta la vista,veli ona! 
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 26 stu 2011 23:14 |
|
|
|
Bio u Madridu i odusevljen sam SVIME! Sto su oni vise trpali tribina sve ludja bila. Samo se taj dio stadiona i cuo. Nevjerojatno. Nisam navijac, ali ovo na Santiagu je spektakl. Realovi navijaci su svakojaka svita koja se dodje zabaviti, popiti sok i na veceru produzit. A kad su grijanje ukljucili toplije je bilo na tribini nego vani. Sve u svemu stvarno se isplatilo mnogostruko. Utakmica je bila nebitna. Zabav fenomenalna.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 pro 2011 02:24 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
dinamooo dinamooo ode i jurcic dinamoooo dinamooo
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 pro 2011 06:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ma ne da je sramota za ZG, rvatsku,Balkan, nego i šire, šta sad misli dijaspora? Stvarno, zabranit nogomet u rvata.ŽIVIO AJDUK. Samo me zanima zašto ti dečki imaju tolike novce? A ko bu ih kupil sad? Vinogradar sve za 2 kune, valjda.
dodatak:Eriksen: Ne mogu vjerovati da je Lyon pobijedio Dinamo 7-1! Kada sam čuo rezultat, naprosto nisam mogao vjerovati! Trebat će nam nekoliko dana da se oporavimo od ovog šoka, izjavio je vezni igrač Ajaxa Christian Eriksen
e Ajaxu moj, nemaš ti pojma kaj sve diname more
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 pro 2011 10:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Zakaj imaju tolike novce? Drazenko pa javna je tajna da Maminjo od svake place uzima trecinu, i od igraca i od trenera. Zato im i daje tako velike place i ugovore.
A ovo je nasa realnost kao i svih nogometnih liga na prostoru ex yu. Ja nemam pojma o nogometu ali mogu otic na copacabanu i za sat vremena pokupit 16 mladica za kikiriki i imati vrlo uspjesan klub u prvoj rvackol ligi.
Sramotno je jedino stanje u kojoj se nalazi mila nam drzava. A dinamo je samo nusprodukt.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 pro 2011 11:10 |
|
|
|
Na lotu sinoć izvučena sedmica...sretni dobitnik je iz Zagreba
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 08 pro 2011 14:29 |
|
|
 Dinamo je srusio rekord.... Spartak Moskva je 2002/03 u grupi sa Valensijom,Bazelom i Liverpulom imao gol razliku 1:18.... Dinamo je to "popravio" pa je u svoju skupinu (Real,Ajaks,Lion) zavrsio kao "najbolji" u istoriji L.S. uz gol razliku 3:22... 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dinamo Postano: 09 pro 2011 12:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |