| Autor |
Poruka |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 29 lis 2013 21:52 |
|
Pridružen: 28 lis 2013 12:56 Postovi: 30 Lokacija: Zagreb, Velika Gorica
|
ffroms je napisao: BTW, ajde upiši grad u svom profilu pa da ti mogu drugi korisnici pomoći pogotovo ako su iz istog grada ili blizu tebe.
Jesam 
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 30 lis 2013 00:03 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 30 lis 2013 22:27 |
|
|
|
Eto probao sam ovaj komplet iz posta iznad. U odnosu na onu moj malu e-cigareticu iz prvog posta u ovom threadu, daje dosta vise pare.
Ali ali... uzeo sam FlavourArt vanilija/burbon 14mg i u odnosu na Dekanga 12 i malu e-cigu koju parim nekih dva tjedna, ovo mi se sada cini overkil - tekucina mi je definitivno prejaka, malo pece, previse nikotina i sve skupa mi je nekako prejako i intenzivno.
Probat cu sutra pronaci Flavourart vanilija sa 0 mg pa promjesati 50/50, valda ce biti bolje :-)
Inace pohvala mnm-u, decko (ili gospon) je bio jako susretljiv preko maila i brzo je isporuceno.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 30 lis 2013 22:36 |
|
|
|
nikako u pocetku uzet 0mg nikotina.......brzo buš odusto od parenja....uzmi si 10-12 mg ako ti je tvoja jaka
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 09:50 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Medo, malo si ga krivo shvatio. Ima već 12mg i prejako mu je pa bi sada pomiješao sa 0mg da dobije 6mg.
@Marko38 - moguće je da ti ne paše ta tekućina (bez obzira na nikotin) ili baza. Probaj još neku sa 12mg pa ćeš bolje znati. Isto tako, kako si do sada koristio one slabe baterije i cartove, sa evod-om je došlo sve puno više do izražaja pa ti se čini da je puno. Meni je slično kada malo dužem koristim BCC i onda potegnem iz dripper pa me udavi koliko je jako a oba su sa 12mg tekućine.
|
 |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 17:25 |
|
|
Evo, postavio sam bateriju u stalni 3.3V mode i vec je bolje - manje lupa  po defoltu je bila na varijabilnom, a kako je baterija valda relatinvno puna, kurila je na preko 4V. Flavorart tekucinu sam zamjenio laksim dekangom (u biti promjesao sa ono malo sta flavorarta sta je ostalo u atomizeru) i nije lose. Jedino sta 'krcka' dok povlacim - kao da ima zraka negdje ? A vec sam pario 10 minuta, nije li se zrak trebao vaporizirati vec? 
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 17:50 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Ja sam zaboravio kako je to kada si na ispod 3,8V  Ako ti tako paše onda samo uživaj To "krckanje" je li više kao grgljanje ili pucketanje? Kod grgljanja je problem što je to tekućina koja je ušla u "dimnjak" ili ti ga srednji dio koji je za zrak. Ako je pucketanje to je onda od grijača i to je OK.
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 17:55 |
|
|
|
jbg....nisam skužil....ako je za zrezat onda je ok!!
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Marko38
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 18:04 |
|
|
ffroms je napisao: To "krckanje" je li više kao grgljanje ili pucketanje? Kod grgljanja je problem što je to tekućina koja je ušla u "dimnjak" ili ti ga srednji dio koji je za zrak. Ako je pucketanje to je onda od grijača i to je OK. Grgljanje, kao zrak u slamci.. valda ce se isparit iz dimnjaka 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Jos jedan pocetnicki thread... :) Postano: 31 lis 2013 18:47 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Nemam ProTank MINI V2 ali mislim da je procedura na takvim atiima uvjek slična skineš ga sa baterije okreneš driptipom prema dolje i ispod driptipa papirnatu maramicu odšerafiš bazu atomizera i kap koja je grglala se niz driptip slije u maramicu možeš kroz tako okrenut ati ispuhati zaostale kapljice kroz driptip (ako želiš) zašerafiš natrag bazu i you are good to go 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |