|
.
Sada je: 06 lip 2026 18:18. | Zadnji put si ovdje bio: 06 lip 2026 18:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 27 srp 2016 16:30 |
|
|
linoleumboy je napisao: Meni je najbolja Madchester Anarchy in UK. Opasno dobra. Sweetcream od kupine i vrknja neznam koji broj je mislim 7. I cak od parilice cimet rolls isto nisam ziher za naziv. Posto su mi sve u zg i jako mi je dobra liqua HP serija uzmi bazu i par twisted aroma i bit ćeš oduševljen.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 13:37 |
|
|
|
Cim kupin atty probam ako ce biti prilike. Jel 40w dovoljno za dripanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 13:56 |
|
|
linoleumboy je napisao: Cim kupin atty probam ako ce biti prilike. Jel 40w dovoljno za dripanje 40w ti je previše za drippanje... .... .... .... ....40w ti je premalo za drippanje lik, kakav setup složiš tak pariš, ak ćeš drippat na single coil onda ti je dovoljno, ja derem single clapton na 25-35w, da zguram dva takva onda bi išal na barem 50w....a možeš ti i najobičniji single coil slozit pa pari na 8w na dripperu, ovisi i kakav dripper uzmeš
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 14:24 |
|
|
|
Ja isto budala sve vrijedi isto ko za tankove samo sto se ne toci eliquid u tank nego se dripa na vatu. Nista drustvo dosta sam se naispitivo. Kad kupim tank ili driper javit cu se ponovo. Lp i uzivajte
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 14:25 |
|
|
linoleumboy je napisao: Ja isto budala sve vrijedi isto ko za tankove samo sto se ne toci eliquid u tank nego se dripa na vatu. Nista drustvo dosta sam se naispitivo. Kad kupim tank ili driper javit cu se ponovo. Lp i uzivajte ma nemoraš se javljat, u redu je 
|
 |
|
shellsh0ck
|
Naslov: Postano: 28 srp 2016 15:49 |
|
|
linoleumboy je napisao: Hvala znaci ipak nisam skroz fulo s istickom Nemaš tu što previše fulati, znam da je na početku dosta zbunjujuće, vati, volti, ohmmi, debljine žice, para, mmodovi, 100W ili 200W...al na kraju ćeš si naći zlatnu sredinu. Ja doma imam IPV mini 2, D2 i iStick 40. Parim oko 1.5, MTL, oko 11 - 13 W, Heron v2, Spheroid v4 i Rose v2. iStick često koristim (oko godinu dana) kada trebam uzeti nešto lagano, malo i za birtiju, kada znam da neću biti vani cijeli dan. Ako sam vani onda D2. Ako sam vani cijelu noć onda D2 i druga baterija u kondomu pa mijenjam. I sve je zapravo isto, ak radi onda radi i ako ti je to dovoljno onda si našao pravu kombinaciju.
|
|
 |
|
 |
|
linoleumboy
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 17:12 |
|
|
|
Istina. Sad imam istick tc 40 w i imam gs air 2 tank sa kojim sam u biti zadovoljan osim. Sto je zeznita kontrola zraka al je aroma ok i kad je full otvoren. Mada mislim da cu uzimat tank i to ni ili ti grijace
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 18:12 |
|
|
linoleumboy. onaj stillare sta sam ti preporučio za 2$, ti je dosta dobar ako ćeš ga kurit i na 40W s dual coilom i lijepo se da zrak zatvorit za mtl na 8-12W. i dalje stojim iza onog da za 120kn nećeš nać bolji mod od invadera (jest da je 1,5cm višlji i cm širi). znači, 135kn mod i driper, sa poštarinom. ak baš oćeš i onaj billow v1 za 5$. i uzmeš kod hrvata 2 baterije za 100kn. ak to nije best buy, neznam šta je. i imaš backup solidan kad ti počne iStick zayebavat imam i ja ipv d2, dosta ga koristim, lijepo leži u ruci, izdržljiv na padove i sl, pravi mod za ić van, ali, po meni, to nije mod ako ćeš parit MTL, jer nema stepdown, tj ne možeš parit ispod 4v tj napona baterije. i to je malo sr*nje kad si složiš nešto sa 0.2 kantalom ili 0.15 (ili staviš na njega taj aspire bvc ili neki mtl tankić s gotovim grijačima), kuri i kuri i moš se yebat. (ili kad si staviš gotov grijač od subtanka recimo koji je 0.5ohma i preporučen za do 25W, a D2 ti ne može dat manje od 32W, pa opet kuri) nego se mora slagat coilove više od 2 ohma ili koristit recimo 0,25 i deblje žice da bi to radilo kako treba. vtc mini, ima stepdown. ali ne leži tako lijepo u ruci. za iStick neznam. baš zbof toga šta mi se D2 jako sviđa, morao sam napravit kompromis, i slagat grijače 2.2 do 2.9 ohma, kako bi se dalo lijepo uživat s tim modom. taj setup, na tom modu, daje čak i malo bolje recultate nego sa boljim modom(vtc) i 1.8ohma, ali ne moram van nosit rezervnu bateriju (jer batka traje 2 dana i pol  ) nisi fulo sa iStickom. valjda. to ćeš vidit za par mjeseci. ima ljudi kojima traje i traje, i godinu i pol, ali sam se načitao postova di ljudi stalno imaju probleme s njim. i da ne govorim na u TC-u, daje stalno maksimalnih 40W i ne možeš prilagodit ni spustit. i nemaš izmjenjivu bateriju da te ne zbunjujemo previše. što tanju žicu koristiš - pariš na manjoj snazi tj voltima. znači, 0.15 žica, koja se nalazi u gotovim grijačima tipa taj BVC, se pari do 3.8v 7-9W recimo a da si ne skraćuješ vijek trajanja grijača. 0.2 kantal do nekih 2 ohma do 4.3 volti ili 10-12W. 0.25 složen na jedno 1.2 do 2 ohma 10-15W, 0.3 žica do nekih 25W. i tako dalje. to ti je smjernica, ne mora to tako bit. ti nađi što tebi odgovara. stavio sam ove maksimume na kojima, meni, više to ne valja.
Zadnja izmjena: buje3000; 28 srp 2016 18:48; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 18:45 |
|
|
|
editirao sam zadnji post pa ponovo pročitaj, ako treba i par puta da ti bude jasno.
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Par pitanja jednog pocetnika Postano: 28 srp 2016 21:03 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
ipv d2 je živina od moda, moj je ispo jedno 69743 puta, tu i tamo moram izvadit bateriju pa ga očistit jer bude prašnjav unutra, o ekranu da ne pričam jer ga nikako ne vidim..stalno je u đepu sa ekserima, tu i tamo ga zakačim čekičem (bauštelski mod) a stepdown sam riješio tako da su mi grijači oko 1ohm sa 0.3 žicom.. 16W i sasvim dovoljno za M2L bez paljenja vate.. tu i tamo promjenim kayfuna sa tfv4 koji koristim na neki 65w i onda opet vratim kayfuna i dobijem jebeno vruću, spaljenu paru i cjeli dan pušim dok struja stoji u đepu. tako da ti je i to jedna od opcija ali opet kad imaš iStick koji radi kako radi a to je dobro moš gore nakačit i CE4 ili Velocity i on će raditi na 6W i na 40w
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
Sada je: 06 lip 2026 18:18. | Zadnji put si ovdje bio: 06 lip 2026 18:18. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |