zdhedonist je napisao:
Uh bacio sam malo oko po internetu i ništa nisam naša za ovog Siegelei-a osim ludog Rusa koji prelemljuje neke kontakte da bi mogao ubaciti novi software a to mi nepada napamet. Uglavnom ako imate preporuku za neki dobar mod do 23-24 dolara (granica za bez carine)da ide od 0W do 35-40W i da prima attye 24mm širine, predložite.
baci još malo oko onda

da je dobar...da je do 24 dolara...i da prima 24mm attije. imam ti ih bar 10. s takvim mišljenjem o parenju i onom šta ti zapravo želiš...za tebe su domaći šopovi pa tamo kupuj

ili nabavi lulu ko šta ću ja, 62kn duhan i uživaj u hedonizmu. parenje nije za tebe. možda da pitaš na fejsu u vaperskoj škvadri? oni će ti imat riješenje
šalu na stranu. nema dobrog moda, s tim šta ti oćeš. možeš imat vtc mini, on prima 24mm aatije...samo jbg, atty će stršit. al ako tražiš preporuku za 24mm mod, za 24$ maksimalno...tebe neće bit briga šta ti strši atty.
imam ti preporuku zajedan dobar mod...malo je van tvog budžeta. jbg. ko god ga je uzo, je super zadovoljan. neema čovjeka tko nije. ali ćeš gai platit. i trajat će ti i ima garanciju 2 godine i proizvodi se u njemačkoj. pravi švabo. temperature control na nife žici da je fantastika. Marka Dicodes. model: Dani box. ili onaj drugi. slične su cijene. guglaj pa vidi. dobro drži cijenu polovan...jer je eto...dobar mod. al ga ne možeš tako lako prodat jer zna stajat u oglasu makar je vrhunski mod i navodno radi vrhunski. tko ga kupi...zna šta kupuje i neće ga prodavat nikad. jer zna šta je taj mod
baš sam danas mislio napisat 2 teme. i oću. ako ne danas onda sutra. moja filozofija parenja i moja rezenzija Iqoosa. ecigara od Phillip Morrisa i zašto ja mislim da je to bolje od ecigareta. moram razmislit šta ću napisat. vrhunski vodiči za početnike, moja filozofija objašnjena u detalje. u parenje. sažetak svega naučenog u 3.5 godine parenja. šta je meni gušt i šta sam pukupio od starijih i iskusnijih vapera. koji znaju šta rade. današnji stručnjaci...nisu stručni po mom mišljenju. pročitaj kad napišem pa odluči šta ćeš. kad uhvatim vremena napišem. to će bit vjerovatno moj oproštaj od komentiranja po forumu. jer mi ovakva pitanja idu na jetra. želim pomoć...ali kad mi netko na fejsu napiše da li treba gotove grijače prat u sodi bikarboni...ja se suzdržat ne mogu da ga ne prcam i da mu baby steps objasnim zašto je glup...i onda se naduri čoek jer mu sa 10 postova objašnjavam zašto to nije tako. i onda me mod makne komentare. pas mater ne možeš letjet iz grupe ko čoek. s foruma mogu. zato ostajem na chatu. zayebancija i to je to. ima novih dečki koji su aktivni i oće pomoć. ja sam starudija i nemam pojma šta je GTA tank. dobro sad znam, ali do neki dan nisam znao, nit mi to treba da bi ja uživao u parenju i životu.
a možda niti ne napišem. pa evo ti long story short. ja uživam kad kupim nešto kvalitetno a jeftino i onda izvučem maksimum iz toga. i uživam ko prase na modu od 140kn...više nego na modu od 1000kn jer ovaj od 1000kn je lošiji mod od ovog od 140. jer radi. stisnem fire tipku i on radi. dok na ovom skupom smeću od dicodesa to ne rtadi i fire gumb je ratardiran