| Autor |
Poruka |
|
aditosa
|
Naslov: Što kupiti - part 201 Postano: 05 lip 2018 16:26 |
|
|
Pozdrav ljudi, imao bih pitanje za neku dobru dušu koja je voljna pomoći. Prepostavljam da je ovakvih tema dosta bilo, no eto, mozda se nesto u medjuvremenu promijenilo  Prije godinu dana sam nabavio (bez ikakvih konzultacija sa nekim iskusnim) iJust 2 kit. Koristio sam ga sa pauzama par mjeseci dok ga nisam razbio i onda sam se vratio cigarama. Planiram kupiti novi uređaj no kako sam totalni i aposlutni početnik, ne znam što odabrati. Nije mi bitno dali je MTL ili DL, vjerovatno neću ništa ne njemu podešavati, praviti grijače i slično... Samo mi je bitno da radi "out of box", da juice ne curi, da grijači nisu skupi i da ima koliko toliko snažnu bateriju da može izvući cijeli dan. Znam da postoji dosta proizvoda koji odgovaraju ovim kriterijima no eto, što god vi preporučite ću vjerovatno uzeti
|
|
 |
|
 |
|
gordan72
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 14 lip 2018 12:14 |
|
|
|
Nisam neki super, turbo iskusan paritelj, ali sam početnik koji je prije dva mjeseca nabavio Joyetech Exceed box i jako zadovoljan njime. Zna nekada malo curiti, ali ništa strašno. Baterija traje meni cca. dan, a grijači 7-10 dana i koštaju 23 kune.
Kupio sam to na preporuku prodavača i nisam požalio. To nije mod, znači imaš jedan gumb za paljenje/gašenje i prženje pare i to je to ... Moja cura je nabavila isti takav ali pen tip i zadovoljna je njime (ali ona je recimo light korisnik).
Ja sam svoj Joyetech prosliejdio šogoru (kojem se uređaj razbio) i nabavio sam si INNOKIN Kroma-A sa Zenith atomizerom za kojeg grijači koštaju 20 kuna i kažu da dulje traju nego na Joyetechu. Ovo je malo jači uređaj, ali ima integriranu bateriju i mogu na njega ići i neki drugi atomizeri, ali to si rekao da te ne zanima.
Ovaj ima više mogućnosti kontrole i moram reći da mi je okus parenja puno bolji i jači nego kod Exceeda, a uređaj je skuplji možda nekih 100-150 kn. Uglavnom, ako si stvarno bazični korisnik, onda ti je moja preporuka Joyetech exceed box (ne Pen, zbog baterije, ipak) a ako ipak želiš malo bolju mašinu, s većim potencijalom, onda ti je Innokin bolji izbor (ja da sam znao, odmah bi si kupio Innokin). I da, Zenith na Innokinu ima puno kvalitetniji tank, ali je mali problem što je staklo premalo pa se teže vidi kolika je razina tekućine unutra
|
|
 |
|
 |
|
Pucko
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 15 lip 2018 10:32 |
|
|
|
 |
|
 |
|
gordan72
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 15 lip 2018 13:19 |
|
|
|
A sve ovisi o preferencijama i o tome koliko ti se da truda u to uložiti ... obje opcije su OK ...
Ja recimo (za sada) nemam namjeru slagati svoje grijače. Svjestan sam da to nije teško i da je kvalitetnije, ali ja jednostavno nisam DIY tip ... sve je stvar gdje ti je gušt ... ako ti je gušt raditi rukama i napraviti nešto svoje onda je puskova varijanta bolja. Ako ti je to tlaka onda je moja opcija bolja ... financijski gledano to ti je tu negdje.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 15 lip 2018 23:09 |
|
|
|
svi prije ili kasnije završe ili na cigarama ili prave svoje grijače. 10m kantala je 2 dolara, pamuk 6kn ebelin u dmu, škariće za nokte imaš ili noktalicu imaš. sve šta ti treba za godinu dana ako ne i više. ja bi ti preporučio joytech evic primo mini 80W. sasvim dovoljno snage (W) i za DTL i MTL. ili....ak oćeš nešto starije a isti9 qurac tj može imat isti softwer ako ga skineš i s upola manjom cijenom...Dražen majcan na FB ili erevulucija evic vtc odn v-two mini. ja rađe nosim jednu bateriju rezervnu u gaćama nego teglit mod sa 3 baterije. s 2 ajde ajde... imam i ja tih vtc minija ko govana skroz ok modovi za te pare a i za više para...zato sam ih i nabavio više. bilo šta od joytecha je best buy
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
adebisig
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 07 kol 2018 15:42 |
|
|
|
Pozz,zanima me da li u livepoor 160w mod mogu stavit baterije od recimo 3700mah bez da mi stvara probleme pri vejpanju?
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 07 kol 2018 16:28 |
|
|
|
a koje su to od 3700mAh? daj link od kud biš naručio. ja znam za najveći kapacitet od 3500
|
|
 |
|
 |
|
adebisig
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 07 kol 2018 18:36 |
|
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 07 kol 2018 19:18 |
|
|
tu ti je ta ista duplo jeftinija http://juicedoctor.eu/hr/baterije/1163- ... h-67a.htmlovako, ta batka je za MTL isklučivo, tj ako nećeš ić ispod jednog ohma otpora, jer ta batka je 6.7A ako ćeš eksperimentirat i sa sub ohmom ja bi preporučio http://juicedoctor.eu/hr/baterije/1159- ... h-20a.htmlimam obje i obje su dobre i dugo traju te 3400 koristim već 4 godine i stvarno su odlične, prazni ih na modu do pola i trajat će ti jaaako dugo usput uzmeš malo baze i par aroma i uštediš dosta na ne kupovanju gotovih tekućina. ako ti treba koja preporuka, reci šta voliš parit pa ti dam preporuke
|
|
 |
|
 |
|
adebisig
|
Naslov: Re: Što kupiti - part 201 Postano: 07 kol 2018 19:46 |
|
|
|
Vec miksam sam sve sa juice narucujem,ali nisam bacao oko na baterije. Dimim na 3, nesto ampera i 1.33 oma, Inace u 500ml purple labela stavim 60 ml vanille custard i to mi je lijepo,ali svaka pomoc je dobro dosla jer sam nov u svem tom,oko 2 mjeseca sam na vejpu,a kolega s posla me uputio u to tako da nisam sam poceo nego uz njegove savjete i da koristim samo mtl
|
|
 |
|
 |