berserkera sam probao, dobar je. ali ništa posebno, čitao sam po netu da ljudi imaju probleme sa krivim slaganjem, i ne, nisu amateri, odnosno da im curi. to govorim za prvog berserkera. osobno, nisam ga slagao pa neznam. ja bi ti preporučio nešto jednostavno a dobro. može?
ovako. ovaj je jednostavan za složit. bolji okus od kupovnih grijača ali inače se kaže za njega da je aroma prigušena. najjednostavnije za složit od svih koje ću ti dat. kayfun lite v2+
viewtopic.php?f=22&t=21537ne kupuj originale kad imaš klonove tj replike. ja sam propario na običnom liteu, nemaš šta sjebat radi i gotovo.
ubertoot uta 2
viewtopic.php?f=22&t=20360nekad se prodavalo ko ludo u našim shopovima po 380kn i svatko je bio zadovoljan njime. 30 dolara novi na fasttechu tj kina, ali...veći je paket ako zaglavi na carini računaj 100kn gore. uzmi ovaj polovni, ja ga mislio uzet ali su mi se skratila primanja odjednom pa ne mogu. imam 2 te UTA2, bolji tj savršeniju repliku nisam u životu vidio. navoji fantastični, orinzi isto dobro dihtaju. radi i bez oringa. nije baš za duhanske tekućine ali je nenadjebiv za mikseve odnosno tekućine koje imaju više aroma u sebi, slojevite tekućine. samo njega sam koristio više od godina dana, 2 ute i 2 moda stalno sa sobom. fantastičan atomizer za voćke, krema se ne osjeti. slažeš ga isto jednostavno. više o njemu i opis kako ju ja slažem da bude jednostavno a dobro:
viewtopic.php?f=118&t=13848preporuka broj jedan! kayfun prime ako ga nađeš polovnog
viewtopic.php?f=118&t=19173ja sam svog negdje izgubio, jednostavno se slaže ko lite v2plus ali aroma je strašna, kao i na Uti. u potpunosti se slažem sa svime što je Feko napisao. uzmi ga u parilici, operi čarlijem i jako dobro isperi kasnije. atomizeri novi, dođu puni mašinskog ulja i zato ga je potrebno dobrano oprat.
ovo je moj bivši ctulhu
viewtopic.php?f=22&t=20508 navodno dobar, okus je ok a kako se slaže nemam pojma nikad ga nisam otpakiravao. ovaj se ne klima kad ga staviš na mod. ima modela koji se klimaju. korišten cca pol godine možda i manje. ne vredi 160kn al ajde neću ulazit u postavljanje cijene prodavača.
moj glas ide primeu i uti. ako ne nađeš primea uzmi lite v2+ nemaš šta sjebat. to ti je za prvu ruku a kasnije nabavi nešto drugo. ovo su sve MTL atomizeri. ctulhu je otvoren pa je DTL ali ima restriktore da bude MTL. preporučam nabavku stvari preko foruma jer ih dobiješ jeftinije nego u trgovini, Kini, facebook grupama itd. šta god te zanima, pitaj, tu sam nekoliko puta na dan, a ima i drugih
preporučam ti imat 2 atomizera sa sobom i po mogućnosti rezervni mod. svaki mod može u bilo kojem trenutku krepat. aspire nije baš poznat po izradi modova pa biraj neki joyetech. rade pouzdano i dobro. imam 2 komada, imo sam ih 7 ukupno i samo jedan mi je riknuo nakon 8 mjeseci stalnog rada. best buy. ako oćeš birat boje, primo mini 80W i prima i 25mm atomizere na koje božda budeš išao. ili ako ti je nebitna cijena, Dražen Majcan ima vtc minije po 200kn u svom šopu. nit znam kako se zove trgovina, imam ga na fejsu. modove ne preporučam polovne uzimat, jedino ako je dobra cijena i da nije stariji od 3 mjeseca. e sad...možda da ti preporučim ovaj komplet.
viewtopic.php?f=22&t=19928doggy je isto jednostavan za slagat, dobiješ hrpu žica i mod koji ide do 15-20 W s hrpom baterija koje će ti trebat. ali je dicodes a on je poznat kao najbolja marka serijskih proizvedenih modova. imo 2. u trgovini košta ko 2 tvoja zelos kompleta. plus imaš i pica koli nije baš loš mod a dal je pouzdan...kako koji. vrijedi 600kn taj paket svega i svačega. ako ti se ne sviđa nešto od tog, dam ti 250kn za dicodesa. ostalo dobiješ za 400kn. eto moje ponude

a mogu ti dat i vtc minija i +100kn, nisam pri parama. doggy je odličan za duhanske tekućine, imam jednog doma. + dobiješ Sirena koji dosta ljudi hvale. nisam imo pa neću sudit.